Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen! Wat de reden ook is, schroom vooral niet en stuur mij een berichtje of e-mail.

Persoonlijk contact

Als je mij persoonlijk een berichtje wilt sturen mag dit natuurlijk via mijn mail: contact@annesplek.nl. Je kan mij echter ook contacteren via een van mijn social media accounts, deze staan in de sidebar (desktop versie) of onderaan de pagina (mobiele versie). Gebruik vooral het platform waar jij je prettig bij voelt, het berichtje komt toch wel aan :).

Samenwerkingen

Een samenwerking kan onwijs leuk uitpakken, dus ik sta hier uiteraard voor open. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking kun je een mailtje sturen naar contact@annesplek.nl.

1. Product review

Een potentiële samenwerking moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Onderling worden afspraken gemaakt en deze worden nagekomen
  2. Ik publiceer geen pre-gefabriceerde artikelen
  3. Mits ik niet tevreden ben met het ontvangen product schrijf ik er geen artikel over op mijn blog
    3.1 Onder tevreden versta ik: niet content met het product; en niet wat is afgesproken.

2. Collega Bloggers

2.1 Samenwerking

Wil je met mij samen een rubriek opzetten? Dat kan! Stuur mij een mail, dan kijk ik of ik geïnteresseerd ben en dan maken we er samen iets moois van.

2.2 Gastblog

Een gastblog is ook mogelijk. Als jij een artikel hebt waarvan je denkt dat het past op mijn blog is het natuurlijk jouw goed recht om mij daarvan op de hoogte te stellen en jouw voorstel te doen.

  1. Ik controleer op spelling controle
  2. De uitgelichte afbeelding sluit aan op mijn thema, evenals de lay-out van het artikel