Tegenwoordig ben ik op de zaterdag vrij en werk ik dus op de zondag. Dit geeft mij de mogelijkheid om op de zaterdag zo nu en dan met Thijs mee te gaan op de bakwagen! Zo ook afgelopen zaterdag.

Normaal gesproken als ik mee ga rijden we vaak in het zuiden van Nederland, maar afgelopen zaterdag gingen we naar het noorden. We begonnen in Groningen en zijn onderlangs het IJsselmeer weer terug gereden naar Hoorn.

Een deel van mijn familie woont in Groningen. Ineens bedacht ik me dat we wellicht langs konden gaan. Ik belde mijn moeder en vroeg de adressen op. Helaas waren we al niet meer in de buurt… Een volgende keer beter!

Verder hebben we onszelf erg vermaakt. Zo maakten we praatjes met klanten die erg gezellig waren en hebben we lekkere broodjes gekocht op een klein pleintje. Thijs had mij alvast uitgezet zodat ik ze alvast kon kopen, dan kon hij in de tussentijd de artikelen bij de klant afleveren (dat was een paar honderd meter verderop). Ik eet zelf het liefst vegetarisch en eet alleen vlees als er niks anders is. Ik ging eerst De Keurslager in om te kijken of daar iets lekkers was voor Thijs, dat was er zeker maar ik keek toch even verder of er niet iets anders was. De Jumbo had niet veel bijzonders aan belegde broodjes en daar was ik dus ook zo weer buiten. Verder was er ook nog een ander winkeltje maar daar waren de broodjes aardig duur en niet heel bijzonder. Uiteindelijk was Thijs al terug en had ik dus nog steeds geen broodjes haha! Samen gingen we De Keurslager in en een goed oplettende medewerker had meegekregen dat ik vegetarisch eet en zodoende bestelde ik een broodje met selderie kruidencrème salade en ook eentje met tomaat mozzarella salade. Thijs bestelde een broodje kippeling en ook nog eentje met beenham. Ze waren echt onwijs lekker, zeker een aanrader!

Later op de dag reden we ook nog door Kampen, wat was dat mooi! Mijn moeder en ik gaan elk jaar een dagje samen shoppen en ik weet naar welke stad we gaan als het straks allemaal weer kan ;).

De rest van mijn happy moments lees je hieronder!

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *