Het kan je vast niet ontgaan zijn, die twee heerlijke lente dagen! Wat was het toch prachtig weer. Dinsdag was ik aan het studeren op mijn kamer, tot mijn lunch met mama. Met een beetje tegenzin ging ik mee de hondjes uitlaten en kwam ik er tot mijn verbazing achter dat het zulk lekker weer was! We hebben een groot rondje gelopen en bij terugkomst was er geen twijfel over mogelijk. De rest wat ik nog moest doen voor mijn studie deed ik buiten!

Ik kleedde mij om, smeerde mij in met zonnebrand (ik verbrand bij het kleinste beetje zonneschijn) en geloof het of niet, maar mijn bikini stond er aan het eind van de dag al gewoon een beetje in gebakken! Ik heb heel de middag lekker in de zon artikelen gelezen en samengevat. Zo is thuis studeren dus helemaal niet zo erg, en juist eigenlijk een voordeel!

Woensdag deed ik precies hetzelfde. Het was wel iets frisser en dus trok ik mijn bikini niet aan, maar ik heb heel de dag in de zon aan mijn studie gezeten en ook mijn lessen in de tuin gevolgd.

De rest van de week was het weer wat minder, maar dat mag de pret niet drukken! Ik heb onwijs genoten en mijn geluksmomentjes zie je hieronder!

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *