Ik ben wat laat met het posten van mijn happiness agenda van week 15, maar dat was het dan ook meer dan waard! Afgelopen weekend heb ik namelijk helemaal geen tijd gehad om aan mijn blog te werken, ik had het veel te erg naar mijn zin en dus kwam mijn blog op de tweede plek :).

Afgelopen weekend begon al goed! Na een dag school stond Thijs ineens voor de deur met de vraag of ik ’s avonds mee ging om een rondje te rijden, het was natuurlijk prachtig weer én we reden in de cabrio dus dat was onwijs genieten! Het fijne is dat dit een van de dingen is die je nog wel met meerdere mensen kan doen, zo reden we met vier auto’s en hadden we het onwijs leuk :).

Zaterdag moest er eerst gewoon gewerkt worden, maar ’s avonds gingen we naar het voetbalveld om daar nog even een balletje te trappen, nou ja balletje trappen… Ik hield me maar even afwezig wat betreft het voetballen, maar desalniettemin was het enorm gezellig die avond.

Zondagochtend werden we rond kwart over tien lekker uitgeslapen wakker, we hoefden niet direct ons bed uit, en wat is dat toch fijn! We deden rustig aan, Thijs bakte een eitje en na het ontbijt gingen we op de fiets naar het voetbalveld om ons daar te vermaken. Het was voor de eerste keer in jaren dat ik echt weer heb gevoetbald! Het voelde heel goed om weer in het doel te staan en een balletje te trappen. Daarbij heb ik het nog best lang volgehouden met mijn knie, het was pas tegen het eind van de middag dat ik hem begon te voelen en dus ben ik toen maar gestopt. Rond half 5 gingen we weer op huis aan en zijn we (alweer) een rondje wezen rijden, ditmaal gingen we door Schermerhorn, Driehuizen en omstreken. Een super mooi rondje als je het mij vraagt! Na het avondeten zijn we nog een rondje wezen lopen in Hoorn en hadden we prachtig uitzicht op de ondergaande zon :).

Zoals je wel ziet was het een best druk weekend, gelukkig was het druk met alleen maar leuke dingen en heb ik er dus ook onwijs van genoten! De rest van mij geluksmomentjes van afgelopen week zie je hieronder!

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *