Sommige lezers hebben het al opgemerkt, ik ben weer terug van weggeweest! Na in augustus een pauze te hebben ingelast, begon ik het schrijven al na enkele maanden te missen en begon ik ideeën voor artikelen in een notitieboekje op te schrijven. Na een poosje kwam ik wat mede-bloggers tegen die ik voorheen volgde, ik begon hun verhalen weer te lezen, en het gevoel voor schrijven begon bij mij nóg meer te kriebelen.

De afgelopen weken ben ik achter de schermen enorm veel bezig geweest met voorbereidingen te treffen om mijn blog weer op te pakken. Zoals je ziet zit Anne’s plek nu in een nieuw jasje! Als je al wat hebt rondgekeken zie je echter ook dat er al een aantal artikelen online staan, dat komt omdat ik een aantal artikelen heb uitgekozen om mee te verhuizen, waaronder degene die mijn oude lezers erg hebben gewaardeerd maar ook degene die ikzelf erg leuk vind. Deze artikelen bevatten aan het eind van de pagina ook een opmerking dat deze zijn meeverhuisd, en daarbij de originele datum van posten.

Op Anne’s plek ga je vooral verhalen lezen over gebeurtenissen en ontwikkelingen die ik meemaak in het leven en artikelen waarin je leest hoe ik over bepaalde onderwerpen denk. Wat ik zelf zo leuk vind aan bloggen is dat ik door het schrijven vaker stil sta bij het leven en er daardoor ook meer van geniet :). Daarom zullen er vanaf weer regelmatig nieuwe artikelen online komen. De precieze regelmaat weet ik nog niet, dat is nog even aanvoelen en kijken, maar dat er artikelen gaan komen is zeker!

Als je meer over mijzelf te weten wilt komen, dan wil ik je graag doorverwijzen naar deze pagina, hier vind je een wat uitgebreidere versie over wie ik ben en wat ik doe :).

Ik hoop je snel weer terug te zien,

Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *